Компетентна помощ
|
|
---|---|
#1 Removed user | 21.03.2013 15:53 |
444 Posts |
След премахването на така или инъче нефункциониращия съвет е добре да се измисли нещо с което той да бъде заменен. Аз предлагам това да бъде така наречената от мен компетентна помощ. Това ще са хора които играят играта но разбират от дизайн, маркетинг програмиране и пр. Те ще могат да помагат на админа при въвеждане на модули, тестване, дизайна може да помага с измислянето на нов дизайн на играта, защото има нужда от това. Може да се помисли и за responsive дизайн, защото играта през телефон е жива мъка. Маркетинга ще помага за рекламата на ако админа реши да прави такава, но първо трябва да се направи задължително корекция във раздел Помош и да се въведе учител. След промяната на дневния кредит мисля че няма да е проблем за новите да се задържат финансово в играта. Разбира се тези хора няма да вършат работата на админа просто ще могат да дават смислени предложения и да дават идеи на админа как да ги реализира, така че да са в полза на потребителите. Разбирайки от програмиране няма да дават идеи за чието осъществяване ще са необходими сигурно още 3 сървара като този. Не знам дали има такива ора в играта, но ако има и имат желание нека го споделят. |
#2 red scorpion | 21.03.2013 16:16 |
399 Posts
Since 22.05.2007 |
Тази игра е с толкова пробойни, че няма накъде повече. Трябва точно един човек, който да следи за трансферите и да реже всичко що е съмнително. И най важното което трябва да се въведе е-- трансферите между два отбора да се ограничат на най много трима играчи на сезон. |
#3 Corinthians | 21.03.2013 18:08 |
1631 Posts
Since 28.05.2007 |
Аз съм отворен ако някой може да предложи дизайн да го променим. |
#4 Removed user | 22.03.2013 09:16 |
444 Posts |
Админе ей това е реакцията която се очаква. Поздравявам те за нея. Сега по същество. За трите играча на сезон между 2 отбора мисля че мнението на играчите е 50 на 50 ако съдим по резултатите от анкетата. И все пак по удачно остава да е направи така че трансфери между два отбора да се правят през определен интерва а не да се ограничават по брой. Така освен наливането ще се спре и прехвърлянето на много силни играчи от един отбор в друг с цел печелене на определен мач. |
#5 red scorpion | 22.03.2013 16:12 |
399 Posts
Since 22.05.2007 |
Corinthians--няма какво да ги питаш. Играта си е твоя и ти определяш правилата. Няма друга подобна игра ,където играчите на един цял отбор да бъдат купени от друг отбор. Въвеждаш и това е. |
#6 FC Socceroos 2010 | 22.03.2013 18:29 |
1114 Posts
Since 25.01.2010 |
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз съм отворен ако някой може да предложи дизайн да го променим. |