Компетентна помощ
#1 Removed user 21.03.2013 15:53
Sharks
444 Posts

След премахването на така или инъче нефункциониращия съвет е добре да се измисли нещо с което той да бъде заменен. Аз предлагам това да бъде така наречената от мен компетентна помощ. Това ще са хора които играят играта но разбират от дизайн, маркетинг програмиране и пр. Те ще могат да помагат на админа при въвеждане на модули, тестване, дизайна може да помага с измислянето на нов дизайн на играта, защото има нужда от това. Може да се помисли и за responsive дизайн, защото играта през телефон е жива мъка. Маркетинга ще помага за рекламата на ако админа реши да прави такава, но първо трябва да се направи задължително корекция във раздел Помош и да се въведе учител. След промяната на дневния кредит мисля че няма да е проблем за новите да се задържат финансово в играта. Разбира се тези хора няма да вършат работата на админа просто ще могат да дават смислени предложения и да дават идеи на админа как да ги реализира, така че да са в полза на потребителите. Разбирайки от програмиране няма да дават идеи за чието осъществяване ще са необходими сигурно още 3 сървара като този. Не знам дали има такива ора в играта, но ако има и имат желание нека го споделят.

Поздрави и успех на всички.

#2 red scorpion 21.03.2013 16:16
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Тази игра е с толкова пробойни, че няма накъде повече. Трябва точно един човек, който да следи за трансферите и да реже всичко що е съмнително. И най важното което трябва да се въведе е-- трансферите между два отбора да се ограничат на най много трима играчи на сезон.

#3 Corinthians 21.03.2013 18:08
Corinthians
1631 Posts
Since 28.05.2007

Аз съм отворен ако някой може да предложи дизайн да го променим.
Относно трансферите между 3 отбор, който е даден за пример съм се опитвал преди доста време да го въведа, но едва ли потребителите, ще са доволни ако се допидаме до тях.

Относно сървъра той може да понесе доста натоварване, но все пак зависи и от модулите, които хрумват на потребителите.

#4 Removed user 22.03.2013 09:16
Sharks
444 Posts

Админе ей това е реакцията която се очаква. Поздравявам те за нея. Сега по същество. За трите играча на сезон между 2 отбора мисля че мнението на играчите е 50 на 50 ако съдим по резултатите от анкетата. И все пак по удачно остава да е направи така че трансфери между два отбора да се правят през определен интерва а не да се ограничават по брой. Така освен наливането ще се спре и прехвърлянето на много силни играчи от един отбор в друг с цел печелене на определен мач.

Дизайн не мога да предложа но могат да се започнат обсъждания по това какво точно потребителите искат да се направи за да се хареса на всички.

#5 red scorpion 22.03.2013 16:12
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Corinthians--няма какво да ги питаш. Играта си е твоя и ти определяш правилата. Няма друга подобна игра ,където играчите на един цял отбор да бъдат купени от друг отбор. Въвеждаш и това е.

#6 FC Socceroos 2010 22.03.2013 18:29
FC Socceroos 2010
1114 Posts
Since 25.01.2010

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Аз съм отворен ако някой може да предложи дизайн да го променим.
Относно трансферите между 3 отбор, който е даден за пример съм се опитвал преди
доста време да го въведа, но едва ли потребителите, ще са доволни ако се
допидаме до тях.

Относно сървъра той може да понесе доста натоварване, но все пак зависи и от
модулите, които хрумват на потребителите.</blockquote>

Ако се осъщесви мисля че пазара ще се раздвижи малко.Сега един купува от X отбор наи силните а отбор X1 има със линия 20 по слаби и не купуват от него.Защото могат от отбор X да купуват колкотоси искат играчи :)